Diverse

Clipe delicioase create cu un aparat de waffe

aparat de waffe

Câteodată, când ne așteptăm mai puțin, ni se face poftă de ceva dulce. În acele momente, de multe ori, mergem până la magazin pentru a cumpăra suc, ciocolată, prăjituri sau bomboane. Unii din noi preferă o abordare mai naturală așă că se îndreaptă către raionul de fructe și legume de unde cumpără mere, portocale, banane sau kiwi. Însă, ce facem atunci când vrem să facem noi ceva dulce și rapid? Luăm primul aparat de waffe pe care îl avem la îndemână și ne apucăm de lucru.

De ce este util un aparat de waffe?

Waffele sau gofrele cum sunt mai des întâlnite au fost inventate în urmă cu mai bine de zece secole în zona Belgiei de astăzi. Acest desert ușor de făcut a devenit popular într-un timp scurt și până în zilele de astăzi gofrele au rămas un desert iubit pe întreg mapamondul.

Peste zece rețete diferite de preparare se evidențiază doar în Belgia, însă și alte țări au variantele lor. Fie că este vorba de gofre preparate manual de la cap la coadă, fară a utiliza nici un fel de aparat de waffe, fie ca procedura este simplificată cu un astfel de device, gofrele rămân alternative la îndemână, alături de clătite, pentru momentele când dorim să mâncăm ceva dulce ce se prepară simplu și rapid.

Gofrele vor reuși să încânte toată familia cu ușurință. Copiii în general vor fi entuziasmați de conceptul unui nou mod de a-și manca micul dejun, acesta captivându-i cu formele sale diferite. Mai mult, waffele împreună cu un pahar de lapte rece și câteva fructe ușoare precum bananele sau căpșunile vor asigura o masă rapidă și sănătoasă.

Cum putem face acest desert cu un aparat de waffe?

Deși în Romania sunt un desert mai puțin întâlnit, clătitele fiind de departe preferatele românilor, gofrele sunt o alternativa delicioasa clătitelor, iar pe deasupra sunt și foarte ușor de preparat. Cei ce doresc să urmeze rețeta tradițională pot încerca să gătească aceste waffe fără un aparat special.

Însă, de foarte multe ori, dacă nu aveți experiență într-ale gătitului gofrelor, acestea își vor pierde forma specială și nu vor avea textura dorită. În timp, pe măsură ce căpătați experiență și îndemânare, puteți încerca să gătiți gofrele fără un aparat special. Însă, pentru început este bine să vă înarmați cu un aparat de waffe.

Aparatele de waffe se pot găsi în orice magazin de electrocasnice la un preț perfect accesibil, în forme și mărimi diferite. Cele mai des întâlnite exemplare sunt cele în forme de inimioare, cercuri, romburi, cu un singur compartiment, doua sau patru, iar modelele devin din ce în ce mai variate pe măsură ce gofrele devin mai populare. C

ei ce utilizează un cont coffer.ro se pot bucura de reduceri unice la achiziționarea unui astfel de device. Prin sistemul de cashback online ei vor primi un discount specific magazinului din care vor achiziționa produsul. Acest discount se va întoarce în cont sub forma unei sume ce va putea mai apoi fi retrasă din cont sau utilizată pentru alte cumpărături.

Mai mult, cum Black Friday se apropie cu pași repezi, cei interesați să achiziționeze un astfel de aparat vor putea cumula reducerea de pe coffer.ro cu reducerile oferite de Black Friday. Unul din magazinele care oferă aparate de waffe în cataloagele lor online este Flanco, ce returnează 5% din valoarea comenzii în contul cumpărătorilor.

Odată plasată comanda pentru noul vostru aparat de waffe rămâne doar să așeptați ca acesta să ajungă. Dupa livrarea aparatului, puteți să îl montați și să vă apucați de treabă. Pentru a face primele voastre gofre, vă trebuie mai întâi o serie de ingrediente.

Ele sunt ușor de procurat, putând fi găsite în orice magazin de cartier sau supermarket. Pentru a face gofre vă trebuie unt, zahar, ouă, făină, praf de copt și în funcție de preferințele fiecăruia, esențe. Rămâne ca fiecare din voi să decidă cât de însiropate dorește să facă waffele și ce esențe s-ar potrivi mai bine.

O simplă căutare online vă va pune față în față cu numeroase rețete pentru waffe. Fie că este vorba de waffe clasice, waffe cu vanilie sau waffe integrale cu iaurt, oricine dorește să facă acest desert va avea o multitudine de rețete din care poate alege, clasificate în funcție de dificultatea lor, de timpul de preparare și de varietatea ingredientelor necesare ( separat de cele de bază ce apar în toate rețetele ). Tot ce trebuie să faceți este să alegeți rețeta preferată și să vă apucați de lucru.

Precum este cazul oricărui alt aparat casnic, folosirea aparatului de waffe trebuie făcută cu atenție sporită, altfel aluatul s-ar putea împrăștia sau vafele s-ar putea arde. De asemenea la curățare evitați folosirea metalului pentru îndepărtarea resturilor, mai ales că în general aceste aparate nu necesită frecare excesivă. Ideal atât pentru uz personal cât și pentru un restaurant, aparatul de waffe vă poate ajuta să realizați rapid un desert iubit atât de familie cât și de clienți.

Este ușor de manevrat și de întreținut. După prepararea aluatului și punerea pornirea aparatului tot ce rămâne este turnarea aluatului, presarea și waffele voastre sunt gata. Nu va alarmați dacă acestea nu vă ies ca în reclame din prima, cu exercițiu si cu o rețetă bună reușita este asigurată.

Doriți să încercați să faceți waffe cu ajutorul unui aparat de waffe?

You may also like
despre-stres-si-celulita
Fara stres si fara celulita
Black Friday in Romania
Black Friday in Romania: Unde găsim cele mai profitabile reduceri?

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage