Diverse

Black Friday in Romania: Unde găsim cele mai profitabile reduceri?

Black Friday in Romania

Black Friday a devenit un eveniment la fel de iubit în România ca și în străinătate. Deși startul său s-a dat doar în urmă cu câțiva ani pe meleagurile acestea, evenimentul a luat amploare, iar cu fiecare an ce a trecut tot mai mulți entuziasmați au profitat de ofertele disponibile de Black Friday in Romania. A

nul acesta promite să fie din nou încununat de succes, iar comercianții se așteaptă să atingă noi cote în vânzări, mai ales că Black Friday în Romania probabil va începe pe 20 noiembrie și va fi prelungit de unii comercianți până pe 24 noiembrie, sau chiar și în weekendul ce va urma.

Istoricul Black Friday in Romania

Fie că a fost vorba de cumpărături online sau de shopping efectual direct în magazine, românii și-au umplut coșurile cu o mare varietate de produse de la electronice și electrocasnice, la îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice și chiar produse de lux, în fiecare an de Black Friday. În mod normal, acest eveniment ar trebui să cadă în ultima vineri din an, deoarece aceasta este data setată în străinătate.

Însă, în anul 2022, marii comercianți au încercat o idee nouă și au dar startul Black Friday cu o săptămână înainte, având grija să întindă evenimentul de-a lungul a două zile de vineri, și chiar a weekendurilor sale aferente. Ideea a fost încununată de succes. Mai mult ea promite să se repete și în anul acesta. Cu toate acestea, este indicat să vă interesați în prealabil ce magazine vor oferi reduceri în ambele zile, ce magazine vor folosi data de 20 și ce magazine vor ține tradiția.

Anul trecut nu toți comercianții au dorit să aibă două zile de reduceri, iar taberele au fost împărțite. Pe de altă parte, alți comercianți au dorit să iasă în evidență în vâltoarea reducerilor, așa că au oferit reduceri nu doar în zilele de vineri și weekendurile ce s-au succedat lor, ci și de-a lungul întregii săptămâni dintre zilele alese pentru Black Friday.

Așa cum ne-au obișnuit în fiecare an, comercianții vor începe să posteze știri despre Black Friday in Romania cu câteva zile înainte ca reducerile lor să intre în vigoare. Ca urmare, va fi ușor să luați pulsul magazinelor și să vă informați despre perioadele lor de reduceri. Unii comercianții vor folosi o metodă adițională pentru a atrage lumea de partea lor, aplicând o serie de reduceri mai mici în zilele premergătoare evenimentului pentru ca de Black Friday să ofere discount-urile masive cu care ne-am obișnuit în fiecare an.

Magazinele ce oferă reduceri de Black Friday in Romania

Însă, care sunt tipurile de magazine participante la acest eveniment? După cum ne-am obișnuit în anii trecuți marii retaileri de electronice și electrocasnice precum emag, Domo, Flanco, Altex și MediaGalaxy vor participa la Black Friday, oferind cele mai mari reduceri în datele de 20 și 27 noiembrie, cu posibilitatea prelungirii reducerilor și în perioada weekendurilor 21-22, 28-29 noiembrie.

Cărțile, revistele și jocurile vor beneficia și ele de reduceri importante de Black Friday. Anul trecut, pasionații de carte au putut să beneficieze de discounturi pe toate marile platforme livrești online, precum elefant, Libris, Okian și pe siteurile editurilor Nemira, Litera, Rao, Leda etc. Părinții ce au dorit să le înveselească zilele copiilor, sau au decis să facă pregătirile necesare pentru Sfântul Nicolae, au putut să beneficieze de reduceri de la Noriel, Nichiduta, Edu Class și Elefant.

După cum am menționat și mai sus, moda nu este nici ea uitată de Black Friday. Atât doamnele și domnișoarele, cât și domnii vor avea o mare varietate de magazine de care pot profita în decursul zilei de Black Friday în Romania.

Fie că doresc să își adauge noi articole vestimentare în șifonier, să schimbe garderoba complet sau să mărească colecția de încălțăminte, Black Friday le dă această ocazie prin intermediul magazinelor precum MyCloset, Ecco, Kurtmann, etc.

Cosmeticele și produsele de îngrijire corporală sunt și ele luate în considerare. Doamnele care doresc să își refacă trusa de machiaj înainte de venirea sărbătorilor de iarnă pot profita de această oportunitate pentru a cumpăra produse de la firme precum AVON sau Cupio. Același lucru se poate spune și despre accesorii precum genți, ceasuri și bijuterii ale căror reduceri vor fi promovate pe platforme online precum elefant, sevensins și matar.

Black Friday in Romania aduce cu sine o serie impresionantă de reduceri și oportunități pentru toți cei care doresc să profite de ocazia pentru a tăia câteva produse de pe lista de dorințe. Însă, acest eveniment poate fi folosit și pentru a economisi mai mult.

Prin intermediul unei platforme de cashback online precum coffer.ro nu numai că aveți posibilitatea de a primi acces rapid către toate platformele comerciale înscrise în evenimentul Black Friday, dar mai mult, la fiecare comandă, pe lângă reducerea specifică evenimentului veți primi și un procentaj din valoarea totală a coșului de cumpărături înapoi. Acești bani îi puteți pune deoparte pentru cumpărăturile de sărbători, sau îi puteți utiliza cu altă ocazie.

Dumneavoastră ce părere aveți de Black Friday in Romania?

You may also like
să transformi un obiect in ființă
Cum să transformi un obiect in ființă?
aparat de waffe
Clipe delicioase create cu un aparat de waffe

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage