Discuții

Trucuri utile pentru a cauta reduceri online

reduceri online

Cumpărăturile online sunt o comoditate ce începe să fie îmbrățișată de tot mai multă lume. În special în perioadele cu temperaturi extreme – fie în zilele toride de vară, fie în cele geroase de iarnă – oamenii preferă să își poată comanda produsele din confortul propriei case, în loc să se bată cu vremea de afară.

Cu acces la internet, un calculator și o listă de site-uri, oricine își poate face cumpărăturile online, simplu și rapid. Mai mult, dacă aveți ceva mai mult timp la dispoziție și vreți să economisiți bani, puteți cauta reduceri online.

Deoarece concurența este acerbă în mediul online, iar magazinele online doresc să își creeze portofolii de clienți fideli, se văd nevoite să utilizeze tot felul de scheme de fidelitate și reduceri pentru a ieși în evidență. În cele ce urmează vă vom prezenta câteva trucuri pentru a cauta reduceri online și a le găsi pe cele mai bune.

1. Cauta reduceri online folosind site-uri de cashback online

Conceptul de cashback online este la început de drum în România. Extrem de popular în străinătate, pe măsură de trece timpul, el adopta din ce în ce mai mulți adepți și pe meleagurile noastre. Motivul este unul simplu. Siteurile de cashback online facilitează cumpărăturile online, oferă un discount ce nu se schimbă la fiecare achiziție, și mult permite cumularea reducerilor în cazul în care există oferte speciale.

Pentru a cauta reduceri online folosind aceste platforme, metoda este foarte ușoară. Primul pas este deschiderea unui cont pe un site de cashback precum coffer.ro. Apoi, odată logat în cont, verificați rețeaua de magazine cu care siteul a încheiat parteneriate.

Fiecare magazin în parte oferă propriul său discount. Odată ales magazinul, dați click pe el și veți fi redirecționați către platforma online aleasă. De acolo, parcursul achiziționării produselor este unul normal, însă la finalul cumpărăturii discountul se va reîntoarce în contul dumneavoastră de pe siteul de cashback.

Mai mult, cei ce caută reduceri online pe siteurile de cashback pot urmări newsletterul sau blogul platformei. Prin aceste două mijloace, siteurile de cashback promovează reducerile speciale pe care le oferă partenerii lor.

2. Foloseste alerte prin email sau newsletter

Următorul pas ce trebuie făcut pentru a cauta reduceri online și a avea succes într-o astfel de vânătoare este abonarea prin email pe siteurile diferitelor platforme comerciale online. Tot mai mulți comercianți își invită clienții să se aboneze prin email pentru a primi newsletterul companiei, laolaltă cu potențialele reduceri oferite ocazional.

Metoda pentru a avea acces la acest sistem este una simplă. Alegeți acele magazine care sunt în lista dumneavoastră de magazine preferate și intrați pe siteul lor. O căsuță, de cele mai multe ori plasată în laterala ecranului, vă va invita să vă abonați. Introduceți acolo adresa dumneavoastră de email și așteptați confirmarea. Odată confirmat abonamentul, veți începe să primiți știri și oferte pe mail.

Pentru a căuta reduceri oferite de acel magazin, citiți cu atenție mesajele primite și alegeți acele discounturi, oferte sau reduceri care vă surâd. Atenție însă! Multe din ele sunt valabile o perioadă limitată de timp. Dacă doriți să utilizați un cod de reducere aveți grijă să nu expire înainte de a face următoarea dumneavoastră achiziție online.

3. Cauta reduceri online folosind platformele de socializare

Unde in urmă cu câțiva ani nici nu ne-am fi închipuit cât de importante platformele de socializare vor deveni, atât pe plan personal cât și pe plan profesional, acum ele acaparează o parte importantă din viața noastră. Nu trece o zi fără ca marea majoritate să intre pe un cont de Facebook sau Twitter.

Mai mult, platformele de socializare au revoluționat felul în care companiile interacționează cu clienții lor. În zilele noastre, pentru a atinge succesul, prezența companiilor în mediul online și mai ales pe platformele de socializare a devenit obligatorie. Mai mult, la fel de important a ajuns contactul permanent cu clienții. Degeaba există o prezență în social media, dacă acea companie nu acordă un motiv clienților ei să o urmărească.

In lumina acestui fapt, un mod foarte ușor și eficient de a cauta reduceri online este urmărirea paginilor de socializare ale magazinelor preferate.Printr-un simplu follow veți fi la curent cu toate postările lor și veți putea vedea ofertele speciale ce sunt postate numai pe platformele de socializare.

Aceste oferte pot veni sub forma unor reduceri speciale, premii surpriză sau chiar concursuri dedicate clienților fideli. Mai mult, participarea la astfel de concursuri poate aduce cu sine o nouă oportunitate de a avea acces la promoții speciale.

4. Discounturi pentru studenți

Ultima metodă de a cauta reduceri online se adresează studenților. Este un lucru cunoscut deja faptul că aceștia au acces la anumite reduceri precum cele de RATB, CFR sau METROREX. Cu toate acestea, transportul în comun nu este singurul loc unde studenții pot primi reduceri.

Există multe platforme online ce oferă reduceri speciale celor ce își dovedesc calitatea de student. Acest lucru se poate face în mod simplu prin oferirea unei copii după carnetul de student. Există de asemenea și carduri de student internațional ce sunt eliberate contra cost, însă aduc cu sine o mare varietate de reduceri.

Dumneavoastră ce metode folosiți pentru a cauta reduceri online?

You may also like
Care este doza ideala atunci cand iei pastile de slabit?
pitici de gradina
Piticii mei de grădină și picioarele lungi

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage