Discuții

Sfaturi utile pentru a cumpăra rochii online

sfaturi rochii online

„Rochiile sunt printre elementele preferate de îmbrăcăminte din arsenalul oricărei doamne sau domnișoare. Fie ele elegante sau casual, de vara sau de iarnă, o rochie frumoasă va atrage toate privirile și va scoate în evidență persoana care o poartă.

Cu toate acestea, într-o lume care este din ce în ce mai rapidă, într-un mediu în care abia mai avem timp să respirăm, cum putem oare să rămânem în pas cu moda și să putem să adaugăm aceste elemente de vestimentație mult iubite în garderoba noastră?

Între orele lungi de la birou și timpul petrecut cu cei dragi nu avem timp să mai stăm și ore întregi în magazine, probând rochii, fuste sau bluze, încercând să rămânem în pas cu trendul, însă în același timp să ne păstrăm stilul propriu.

Ca urmare, trebuie să încercăm o altă cale. Cea mai la îndemână metodă de a ne îmbogăți garderoba conform preferințelor este una simplă: prin intermediul magazinelor online. Acestea ne permit să comandăm orice am dori într-un mod rapid și eficient. Însă, anumite lucruri ar trebui avute în vedere atunci când comandăm imbracăminte, dar mai ales rochii online. Mai ales atunci cand vrei sa cumperi online la reducere.

1. Atunci când cumparaţi rochii online verificați materialul din care estea sunt facute

La prima vedere, în fotografii, rochia aleasă poate părea sublimă, perfectă, acea piesă de vestimentație pe care v-ați dorit-o de mult timp și care a fost în sfârșit găsită într-un catalog online. Fericirea este atât de mare la vederea ei încă sunt ignorate detaliile menționate pe pagină, iar comanda este dată înainte de a avea timp să vă răzgândiți. Cu toate acestea, când ea ajunge, descoperiți că este departe de ce v-ați dorit.

Din păcate acest lucru se întâmplă adesea. O rochie arată frumos în imagine, însă realitatea este mult diferită. Din acest motiv este indicat să verificați cu atenție din ce material este ea făcută înainte de a plasa comanda. Mai mult, dacă prețul este unul care pare prea bun ca să fie adevărat, probabil există un motiv ascuns.

Dacă se poate, este bine să cereți chiar mostre de material înainte de a efectua o achiziție de acest gen, în special dacă este vorba de o rochie pentru o ocazie specială. Odată ce ați comparat mostrele cu imaginile oferite de site, iar rezultatul a fost favorabil, puteți trece la următorul pas pentru a vă comanda rochii online.

2. Efectuați măsurătorile cu mare atenție înainte de a comanda rochii online

eși majoritatea știm cu exactitate ce număr purtăm la pantofi, în cazul hainelor lucrurile nu stau chiar atât de simplu. Un număr M pe un anumit site, poate fi defapt un L pe altful. Măsura 38 in Japonia, poate corespunde unui 36 in Germania.

Măsurile hainelor nu sunt universal valabile, iar în ciuda faptului că majoritatea hainelor dumneavoastră probabil au o măsură bine cunoscută, pe anumite siteuri de îmbrăcăminte online aceste măsuri pot să nu corespundă. De aceea este bine să luați un centrimetru de croitorie și să vă apucați să măsurați. Bustul, talia, șoldurile trebuie toate avute în vedere atunci când comandăm rochii online.

Odată făcute aceste măsurători puteți verifica în tabel cărei mărimi îi corespund, sau în unele cazuri le puteți introduce direct pentru a primi o rochie făcută la comandă.

Nu uitați să verificați lungimea rochiei pe care doriți să o comandați. Dacă este puțin mai lungă decât v-ar trebui nu este o problemă foarte mare. Un retuș rapid la croitorie va rezolva problema. Însă, dacă este prea scurtă, va trebui să o trimiteți înapoi, plătind alte taxe poștale pe deasupra și așteptând o oarecare perioadă de timp până când vă sunt returnați banii.

3. Nu vă ignorați stilul obișnuit

Cu toții avem câteodată dorința să ne hazardăm și să urmăm un anumit trend, doar pentru că este la modă, chit că este la polul opus față de ce am urma de obicei. Atunci când comandați rochii online este bine să fiți mai reticente. Deja este un risc implicat în comandarea unei rochii online. Poate nu o să vă placă materialul sau poate nu va veni bine pe corp.

Chiar și atunci când comandăm haine în stilul nostru uzual riscul există. Cu atât mai mult când incercăm ceva nou! Înainte de a da o comandă online, uitați-vă puțin în șifonier. Vedeți ce au în comun hainele dumnoavoastră! Sunt toate nuanțe ale aceleiași culori? Au croieli asemănătoare?

Există un material preferat? Aceste întrebări vă vor ajuta să descoperiți care sunt acele piese de vestimentație în care vă simțiți bine. Odată ce ați găsit răspunsul la toate aceste întrebări, reveniți pe site și verificați dacă rochia aleasă se potrivește stilului. Dacă da, înseamnă ca puteți da startul comenzii.

În cazul în care doriți totuși să riscați, acordați atenție sporită condițiilor de retur. Poate veți avea noroc și rochia aleasă vi se va potrivi de minune. Însă, în caz contrar, veți dori să vă asigurați că o puteți returna cu ușurință în caz ca forma nu este cea dorită, că materialul nu se așează bine pe corp sau în caz că nu vă avantajează din punct de vedere al siluetei.

Dumneavoastră ce sfaturi aveți în vedere atunci când comandați rochii online?

You may also like
banii superputere
Banii o superputere adevarata
Voiam si eu superputeri
Voiam si eu superputeri

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage