Discuții

La ce ajuta sa iti cunosti superputerea ?

de ce sa iti cunosti superputerea

Salut supereroule ! Asa cum stim deja din filosofia acestui site, fiecare om se naste cu un talent, o aptitudine, o vocatie, o forta interioara numai a lui careia noi ii spunem generic superputere !

Foarte interesanta pe aceasta tema este povestea filosofului Immanuel Kant.

Marele filosof se naște la 22 aprilie 1724 la Königsberg un orasel micut din Germania. Kant provine din mediul social sărac. Tatăl său era meșter șelar o meserie de familie mostenita din tata in fiu de mai multe generatii. Asa cum era firesc, tatal isi dorea foarte mult si pentru fiul sa invete meseria suficient de banoasa la acea vreme pentru a-si putea asigura o paine alba in viata.

Numai ca Immanuel Kant nu se pricepea la nimic ceea ce ii producea tatalui o mare mahnire. In perceptia tatalui si a anturajului acestuia Kant era un copil ratat care vorbea in dodii despre toate prostiile din lume fara sa fie priceput la o meserie ca orice tanar din vremea lui.

Avand in vedere mediul in care s-a nascut probabilitatea ca tanarul Kand sa isi constientizeze superputerea era destul de mica. Un reper al filosofiei mondiale era privit subiectiv si subestimat prin prisma valorilor locale. Cati oameni sufera o asemenea drama ? Sociologii considera ca foarte multe talente se pierd din cauza mediului neprielnic talentului.

Pe langa mediu foarte, foarte multe persoane sunt indrumate de scoala, de societate ori familie spre preocupari neadaptate aptitudinilor pe care le detine, numai pentru ca este o meserie la moda, banoasa, ori de familie. Iar acesti oameni se pierd !

Care este superputerea ta ? Care este talentul tau, apritudinea ta , vocatia care te face unic, special si de neegalat ? Te-ai gandit ca poti trai de pe urma talentului tau nu de urma sudorii tale, sau a strsului tau ?

Noi iti putem descoperi superputerea ! Important este sa iti doresti asta!

You may also like
Hoții i-au tăiat penisul
Hoții i-au tăiat penisul unui bărbat și au fugit cu el!
Ce limbaj nu intelegem noi femeile
Ce limbaj nu intelegem noi femeile?

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage