Discuții

Ce limbaj nu intelegem noi femeile?

Ce limbaj nu intelegem noi femeile

Orice limba poate fi invatata. Fiecare popor detine o vorbire structurata pe gramatica si vocabular. Dar exista o limba pe care o parte dintre noi NU o pricepem. Puteti sa ghiciti care e?

In cazul femeilor este limbajul barbatilor. In cazul barbatilor este limbajul femeilor.

Dar sa ne ocupam de primul caz. Am observat ca din in ce mai multe femei NU prind la glume. Nu au simtul umorului sau si daca il au este redus maxim la: „iese Ghita din bar si…”

Probabil ele (sau noi ca sa nu zica lumea ca articolul este scris de un barbat misogin) uita un mare adevar.

Si adevarul asta mare este ca majoritatea barbatilor folosesc glumele ca sa anime atmosfera, ca sa testeze „inteligenta” femeii, ca sa isi ascunda timiditatea sau sensibilitatea. Sau pur si simplu pentru ca sunt barbati.

Si barbatii au glume in program, majoritatea cu tenta sexuala. Mare lucru. Daca esti o femeie stii sa gestionezi si astfel de glume.

Sa va spun de ce

1. Motivul cel mai des invocat de „femeile” care nu suporta glumele cu tenta sexuala este: ” ma trateaza ca pe un obiect sexual.” Serios? Dar tu cand te imbraci cu pantaloni sa ti se vada jumatate de buca, cand te apleci cu ditamai decolteul in fata la barbat ca sa il prostesti, cand iti porti fusta cat mai mini ca sa-ti etalezi picioarele, ce crezi ca faci? Da, te comporti ca un obiect sexual, de fapt, te arati ca un obiect sexual.

2. Este imatur. Cine? Tu ca nu stii sa faci diferenta dintre gluma si adevar, sau el ca glumeste? DEX-ul ne da urmatoarea definitie la a fi imatur: „a nu se dezvolta complet”, asa ca….toti suntem imaturi, nimeni dar NIMENI nu a ajuns sa fie dezvoltat complet. Si tu esti imatura.

3. Este vulgar. Asta depinde foarte mult de perceptia fiecaruia asupra a ce este vulgar. Am intalnit fete carora nu li se parea vulgar ca barbatul sa scuipe pe strada sau sa injure, dar li se parea vulgar daca el ii zicea:” ce sexy esti in rochia asta.”

Dar stiti ce? Toate motivele acestea sunt efectiv scuze si vrajeli date de catre femei barbatilor pentru ca:

4. Nu este barbatul pe care il vor ele. Marea ipocrizie la noi, femeile, este faptul ca daca nu ne place de individul care ne face curte absolut orice, dar orice este gresit la barbatul respectiv. Dar daca ne place de el, ne poate si lovi ca noi gasim o scuza romantica. Ceea ce este stupid.

Cea mai mare greseala pe care o putem face este sa ne luam prea in serios pe noi insine si pe cei din jur.

Daca vrei sa fii o femeie invata sa stapanesti arta vorbirii. Daca stii cum sa te comporti, tu impui barbatului limita „vulgarului” sau „glumelor proaste”.

Aaa si….sa va spun un secret? Cea mai mare minciuna pe care o scornesc femeile este faptul ca nu le place sexul sau glumele sexuale. Problema lor este ca aceste lucruri NU vin de la tipul de care sunt ele interesate.

Doamnelor si domnisoarelor, educati-va! Dezvoltati-va!

You may also like
Ce statut ti se potriveste
Ce statut ti se potriveste?
5 superputeri pe care ar fi grozav sa le ai
5 superputeri pe care ar fi grozav sa le ai

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage