Discuții

Ce înseamnă să fii bărbat adevărat?

bărbat adevărat

Indiferent ce vârstă ai sau în ce cercuri de oameni te învârți ai luat parte cel puțin o dată parte la o discuție despre “Ce înseamnă să fii bărbat adevărat?”.

Evident, un bărbat adevărat trebuie să fie înalt, frumos, deștept, stilat și… cu bani. Dacă are toate aceste calități, atunci are și succes la fete/femei.

În societatea modernă un bărbat adevărat sau “macho”, acea persoana cu penis în limbaj uzual iese mereu în evidență. Prin orice. Mai ales prin atmosfera care îl încojoară și lumea/vorbele/bârfele care orbitează în jurul lui. Nu-i așa, un macho man care se respectă este foarte popular, este dorit de mulți și multe și va fi apreciat pozitiv și negativ oriunde va merge.

Ok. Uită povestea asta!

Dacă ești de acord cu ce am zis mai sus, care este și părerea majorității oamenilor, ești de acord și cu spusele lui Dalai Lama “O cheie care deschide multe lacăte este o cheie bună, dar un lacăt care este deschis de mai multe chei este un lacăt nefolositor”. Cât de denigrant pentru o fată.

Cât de mizerbabil trebuie să te simți când știi că ești încă una pe lista unui “macho man”. Cât de oribil e să fii catalogată drept ușuratică. Dar cât de grav trebuie să fie când tu chiar îți dorești asta. E frumos să fii prietena/iubita unui “macho man” doar în mintea ta, când ăluia îi crește cota că a mai trecut încă una prin pat.

Și totuși, de ce continuă lumea să catalogheze un astfel de mascul drept bărbat adevărat? Să scoți o tipă la o cafea și să îi faci cadouri ca într-un final să faci sex cu ea e una dintre cele mai simple lucruri posibile. Trebuie doar să ai “lipici”. Adică să alegi fraierele potrivite care se dau singure de pomană în speranța că vor căpăta și ele atenție.

Un bărbat adevărat este acela care știe să păstreze o femeie lângă el fără să îi ofere ceva material sau o poziție socială. Un bărbat adevărat este întotdeauna fidel unei singure femei pentru că știe să o aleagă exact după caracterul său. Un bărbat adevărat nu va ieși în evidență prin niște valori ieftine pentru că așa zice societatea, el va ieși în evidență prin dovada de verticalitate și fericirea pe care o degajă.

El va pune mereu femeia lui pe primul loc, pe un piedestal în văzul tuturor. Mulți îl vor considera un fraier, un sclav al setimentelor, un bărbat fără c*aie care e ținut sub papuc. El le va râde în față tuturor și nu se va feri niciodată să-și arate iubirea nemărginită pe care o poartă pentru femeia lui.

Iar ea, va fi în centru universului lui. Va fi fericită și respectată. Pentru că ea merită! Merită pentru că a înțeles că fericirea e mai importantă ca o poziție socială!

Deci doamnelor și domnișoarelor, un “macho man” de care ați auzit voi nu este un zeu. Este un laș. Este un animal care fuge de responsabilitatea unei relații cu voi. Un laș care abandonează lupta după ce și-a atins scopul de satisfacere a nevoilor primare.

Însă un bărbat adevărat va rămâne cu voi indiferent de ce se va întâmplă. Pentru că el poate iubi și înțelege defectele. Căutați un astfel de bărbat, pentru care doar fericirea voastră e pe primul loc. Nu sexul cu voi. E undeva acolo, într-o carapce. E lângă voi!

You may also like
ideea de picior lung
Cum copiii nu înțeleg unii ideea de picior lung
Super puteri
Super puteri

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage