Discuții

Banii o superputere adevarata

banii superputere

Ieri am fost la Iron Man 3, un film care l-am asteptat de mult si care mi-a placut… am inteles ca Mircea Badea ar fi zis despre film ca e de exceptie.

Ideea e ca mi-a placut filmul… nu prea sunt eu cu superman si alte super puteri, insa Batman si Iron Man chiar sunt misto fiindca in teorie daca ai banii necesari chiar poti sa faci chestiile alea.
Fireste acum este fictiune insa, la un moment dat de ce nu s-ar construi asemenea costume…fireste vor fi niste arme letale si vor duce la un alt nivel procesul de inarmare a statelor superdezvoltate.
Mi-e greu ca o persoana individuala ar baga bani in “jucari”…Big toys for big boys, dar suna bine!

Jumătăți de adevăr

Nu vă mulțumiți cu sferturi sau jumătăți de adevăr. Mai ales când intuiția feminină vă spune că aveți dreptate. Stiu, o să spuneți că există prezumția de nevinovăție însă și minciuna indiferent de formele ei tot MINCIUNĂ e.

De cele mai multe ori bărbații mint din comoditate apoi din lașitate, pentru că nu vor să își asume niște consecințe, mai apoi mint ca să scape basma curată dintr-o problemă pe care au cauzat-o cu bună știință. Adevarul mereu iese la suprafață fie ca îl afli, fie ca îl verifici. Depinde de tine, femeie, dacă îi prermiți să te mintă sau nu.

Multe dintre noi tindem să trecem cu vederea anumite “minciunele” însă tolerarea lor nu e altceva decât încurajarea acestora. Fiți raționale! Una dintre regulile de aur ale jurnalismului spune că informația trebuie obținută pe surse, 3 la număr. Prin urmare, mai ai de verificat două. Nu doar a lui!

You may also like
consumatorii de tristețuri
Comerțul cu îndoieli și consumatorii de „tristețuri”
Concediu vs vacanta
Contraste cromatice – Concediu vs. Vacanta

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage